• Microsoft integrerar Copilot i Windows 11 och nya Surface-tangentbord

    Microsoft integrerar Copilot i Windows 11 och nya Surface-tangentbord

    PUBLICERAD 2024-01-15

    Den nya Copilot-knappen, integrerad i Windows 11 och Office, kommer snart till Surface-tangentbord. Microsoft ger producenter valfrihet för knappens placering.

    Microsoft tar steget vidare med sin Copilot-funktion genom att integrera den i Windows 11, inklusive Office-paketet. Man meddelar även en spännande tilläggning: en dedikerad Copilot-knapp på de kommande tangentborden för Surface-serien. Detta följer efter en läcka från Windows Central och förväntas vara tillgängligt under våren.

    Trots framstegen i AI-teknologi, betonar Microsoft valfriheten för användarna. Copilot-knappen kommer inte vara obligatorisk för Windows-maskintillverkare, och dess placering varierar beroende på producent. På vissa modeller ersätter den höger CTRL-tast, medan den på andra finns bredvid eller kombineras med Meny-knappen.

    Ännu inte lanserad i EU, kommer ett tryck på Copilot-knappen istället att aktivera Windows-sök om tjänsten inte är tillgänglig. Microsofts flexibla tillvägagångssätt visar en anpassning till användarnas olika behov och preferenser.

Kommentarer

  • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst