logo
plutt
 

Hjälp


Jag har registrerat mig men jag får inget mail. Vad ska jag göra?
Börja med att kontrollera ditt spamfilter. Verifiera även att du angav korrekt e-postadress när du registrerade dig. Om allt verkar vara i sin ordning så kan du går hit och begära att få dina uppgifter skickade till dig igen, samt få ett nytt lösenord.

Jag har glömt mitt lösenord eller användarnamn, vad ska jag göra?
Gå till denna sidan, skriv in din e-postadress som du har registrerat hos oss så genererar vi ett nytt lösenord och skickar det till dig.

Jag har registrerat mig men kan inte logga in, vad är fel?
Kontrollera först och främst att du angivit korrekt användarnamn och lösenord. Notera att du inte använder ditt alias för att logga in. Om du precis har skapat ditt konto så verifiera att du har aktiverat det genom att trycka på länken i välkomstbrevet eller kopierat in adressen i din webläsare.

Jag hittade en kommentar till en nyhet som jag vill rapportera till moderatorn, hur gör jag?
För att kunna rapportera kommentarer till oss så måste du för det första vara registrerad och inloggad. När dett är gjort så klickar du helt enkelt på ikonen till höger om den aktuella kommentaren för att rapportera den till en moderator.

Jag hittade en bugg på itmag.se, vad ska jag göra?
Fastän vi försöker göre en så buggfri sida som möjligt så kan det ske att det finns buggar som vi inte har hittat. Vänligen skicka ett mail till oss med en kort beskrivning av vad du gjorde när problemet uppstod så ska vi åtgärda detta så fort som möjligt.

Jag vill dela med mig av en nyhet, hur gör jag?
Det är alltid trevligt när vi får hjälp av engagerade användare. Gå till denna sidan och fyll i formuläret så kanske vi skriver en artikel. Självklart kommer du få tipstack i sådana fall.

Jag tycker ni ska lägga till si och så funktion på itmag.se, hur informerar jag er?
Om du har en bra idé som du vill dela med dig av till oss så är det enklaste sättet att du skickar ett mail till redaktionen, red (at) ITmag.se, så ska vi ta dina synpunkter i åtanke.

Jag vill länka till era nyheter från min hemsida, får jag det?
Javisst, det går bra. Om du vill så kan du även visa våra toppnyheter på din hemsida genom en RSS-länk. Använd följande kod för att visa våra 15 senaste nyheter på din hemsida:
<script src="http://feeds2.feedburner.com/Itmag_se-Toppnyheter?format=sigpro" type="text/javascript" ></script><noscript><p>Subscribe to RSS headline updates from: <a href="http://feeds2.feedburner.com/Itmag_se-Toppnyheter"></a><br/>Powered by FeedBurner</p> </noscript>

Jag har en fråga som inte står med här, vad gör jag?
Enklast kontaktar du vår support, support (at) ITmag.se, så ska vi försöka hjälpa dig så fort vi kan.

itmag.se

 

 

Tipsa oss


Har du nyheter som kan vara av intresse för andra?

Tipsa oss här

Kundfinans.se