logo
plutt
 

Över 2000 fel åtgärdade i Windows 7 RC


feb
27

(Windows) Det är ännu oklart när Microsoft släpper Windows 7 Release Candidate men man meddelar nu att man åtgärdat över 2000 fel från Windows 7 beta.

Windows 7 lanseringskandidat åtgärdar ca. 2000 rapporterade fel.

Microsoft jobbar för fullt med att få klart den första lanseringskandidaten (RC) av Windows 7. Det är fortfarande oklart när den kommer men det står nu klart att man åtgärdar en hel drös med fel som rapporterats in av betatestare sedan början av januari. Microsoft har registrerat över 10 miljoner installationer av Windows 7 beta.


Många som har testat betaversionen av Windows 7 tycker att den är väldigt stabil och snabb. Trots detta har man fått in nästan 500 000 bugg- och felrapporter från testare. Lanseringskandidaten kommer innehålla ca. 2000 åtgärdade fel som lett till krascher av Windows 7 beta. Detta inkluderar inte tredjepartsdrivrutiner eller applikationer meddelar Steven Sinofsky, chef för utvekling av Windows och Windows Live i ett blogginlägg.


Utöver de åtgärdade felen kommer lanseringskandidaten med inte mindre än 36 stora och små förändringar som rör allt från användargränssnittet, kontrollpanelen, Windows Media Player till ren prestandförbättring.

Translate this: USA Norge Danmark Finland Tyskland Frankrike Spanien Ryssland Portugal Italien Grekland Japan Kina

 

Kommentarer


Denna artikel har ännu ingen kommentar, bli först att kommentera denna nyhet.

Namn

Rubrik

Kommentar

  

Tipsa oss


Har du nyheter som kan vara av intresse för andra?

Tipsa oss här

Erbjudanden365.se