logo
plutt
 

Opera 10 beta ute nu


jun
04

(Nätverk & Säkerhet) Den norska webbläsaren Opera 10 har nu lanserats i betaversion med flera nya och förbättrade funktioner.

Opera 10 beta ute nu

Den första uppenbara nyheter vi hittar är ett nytt standardtema. Det är svårt att säga om det är till det bättre eller sämre, men det kommer säkerligen justeras en aning innan det blir skarpt släpp av Opera 10 så vi nöjer oss med att konstatera att det ser nytt ut.


Om du surfar med 3G-modem eller liknande lösningar där du kanske betalar per MB du tankar ner så kan nästa funktion - Opera Turbo - vara något för dig. Tanken är att Opera Turbo ska snabba upp nedladdningen av webbsidor då Opera 10 komprimerar data och på så sätt minskar mängden data som skickas till webbsidor.


Speed Dial är en lösning liknande den du hittar i Safari 4, och som ger dig lättare tillgång till dina favoritsidor på nätet. Med Speed Dial i Opera 10 får du möjligheten att ha 25 sidor uppe. Speed Dial är väl mest användbart för de med lite större skärmar.


Man har även valt att förbättra e-postklienten som finns inbyggd i Opera. Nu finns det stöd för HTML och rich text, samt gjort det möjligt att infoga bilder och justera teckenstorleken.

Länk: Tanka ner Opera 10 beta här

Translate this: USA Norge Danmark Finland Tyskland Frankrike Spanien Ryssland Portugal Italien Grekland Japan Kina

 

Kommentarer


Denna artikel har ännu ingen kommentar, bli först att kommentera denna nyhet.

Namn

Rubrik

Kommentar

  

Tipsa oss


Har du nyheter som kan vara av intresse för andra?

Tipsa oss här

Erbjudanden365.se