logo
plutt
 

Snart kan du testa spelstreaming


sep
10

(Spel) Vi har skrivit om spelstreamingtjänsten OnLive redan ett par gånger, och redan på måndag kör deras enda riktiga konkurrent - GaiKai - igång med betatest.

Snart kan du testa spelstreaming

Med OnLive är det tänkt att du ska kunna spela spel direkt på TV:n eller på en dator, då även också på äldre hårdvara som inte har värsta prestandan. Det hela ska fungera genom att man ansluter en liten box till datorn eller TV:n och sedan streamas spelen ner via nätet. Tjänsten håller precis på att betatestas, men självfallet endast i USA.


Nu kommer dock OnLives enda reella konkurrent på området - Dave Perrys GaiKai - igång med betatest redan på måndag, och först ut att testa är Europa.


Den stora skillnaden mellan amerikanska OnLive och Holländska GaiKai är att den senare ska fungera bra även med en vanlig uppkoppling och att du inte ska behöva någon extra hårdvara.


GaiKai lovar inte heller megaupplösningar eller extrema framerates utan är mer tänkt för de som njuta av bra spel med acceptabel kvalité, även på äldre hårdvara. Det enda som krävs är att Flash är installerat på datorn.


Du kan redan nu anmäla ditt intresse för ett testa GaiKai på deras hemsida.

Länk: GaiKai Beta Signup

Translate this: USA Norge Danmark Finland Tyskland Frankrike Spanien Ryssland Portugal Italien Grekland Japan Kina

 

Kommentarer


Denna artikel har ännu ingen kommentar, bli först att kommentera denna nyhet.

Namn

Rubrik

Kommentar

  

Tipsa oss


Har du nyheter som kan vara av intresse för andra?

Tipsa oss här

Erbjudanden365.se