logo
plutt
 

Google med alternativ till Quicksilver


feb
10

(Tester) Nu lanserar Google sitt alternativ till Quicksilver - "Google Quick Search Box for the Mac" - som har en hel del smarta funktioner att bjuda på.

Google Quick Search Box for the Mac

Många med mig använder sig av Quicksilver för att starta program, söka efter filer och göra andra saker i OS X. Nu lanserar Google sitt alternativ - "Google Quick Search Box for the Mac" - som har en hel del smarta funktioner att bjuda på.


Google Quick Search Box är ett litet smart program som låter dig söka efter program, filer m.m. på din lokala dator eller på internet.


Google Quick Search box 4 mac Screenshot Programmet är fortfarande under utveckling men har en hel del funktioner som helt klart är användbara redan nu. Bl. a. kan du lägga in dina Googlekonton och på så sätt även möjliggöra sökningar i din Gmail, Google calendar, Google Docs o.s.v.


När det gäller sökningar på nätet så är det inte helt oväntat Googles sökmotor som används, och det verkar inte gå att ändra i dagsläget.


Utvecklarna jobbar på att även lägga till möjligheten att skapa egna insticksmoduler och skapa egna actions för att nämna några saker.


För att vara ett program som fortfarande är i tidig utvecklingsfas så är "Google Quick Search Box for the Mac" helt klart ett alternativ till Quicksilver, även om Googles alternativ inte har lika många funktioner ännu - men potentialen finns där.


Betyg:
Betyg tre

Länk: Google Quick Search Box for the Mac

Translate this: USA Norge Danmark Finland Tyskland Frankrike Spanien Ryssland Portugal Italien Grekland Japan Kina

 

Kommentarer


Denna artikel har ännu ingen kommentar, bli först att kommentera denna nyhet.

Namn

Rubrik

Kommentar

  

Tipsa oss


Har du nyheter som kan vara av intresse för andra?

Tipsa oss här

Erbjudanden365.se