• Apple presenterar iOS 17 med innovativa funktioner och förbättringar

  Apple presenterar iOS 17 med innovativa funktioner och förbättringar

  PUBLICERAD 2023-06-06

  Den senaste versionen av Apples operativsystem, iOS 17, kommer snart till kompatibla Iphone-enheter och introducerar flera spännande funktioner. Nyheterna omfattar bland annat personliga kontaktbilder, live-transkriberade röstmeddelanden, och nya funktioner i Meddelande-appen.

  Apple har visat upp iOS 17, den senaste versionen av sitt operativsystem, vid sin WWDC-presentation. Den nya uppdateringen kommer med en mängd spännande funktioner som säkerhetstillägg, en inbyggd dagbok, och ett nightstand-läge. Dessutom får användare en uppdatering för sitt kontaktkort som visar en fullskärmsbild när de ringer någon.

  En av de mest framträdande funktionerna i iOS 17 är förmågan att live-transkribera röstbrevlådan direkt på enheten. Detta gör det möjligt för användare att läsa meddelanden istället för att lyssna på dem. Dessutom kommer användare kunna lämna videomeddelanden via Facetime och få en transkribering av röstmeddelanden i Meddelande-appen.

  iOS 17 innehåller också nyheter som ett nytt sökfilter i Meddelande-appen och en uppdatering till Airdrop som gör det möjligt att överföra kontaktinformation mellan Iphones. Användare kan se fram emot att testa alla dessa funktioner när iOS 17 släpps i höst.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst