• Apple Watch blir hjärtat av ny AI-driven hälsotjänst Quartz

  Apple Watch blir hjärtat av ny AI-driven hälsotjänst Quartz

  PUBLICERAD 2023-04-26

  Apple utvecklar en ny AI-baserad hälsotjänst vid namn Quartz, som använder data från Apple Watch för att skapa individuellt anpassade program och erbjuda motivation inom träning, sömn och kost.

  Apple arbetar på en spännande ny hälsotjänst med kodnamnet Quartz, enligt källor till Bloomberg. Denna AI-baserade tjänst har som mål att erbjuda användare personligt anpassade program, grundade på data insamlade från deras Apple Watch. Tjänsten kommer att fokusera på att ge motivation och hjälp inom områden som träning, sömn, kost och mycket mer.

  Quartz planeras som en betaltjänst, men exakt pris är ännu inte känt. Apple har ännu inte bekräftat uppgifterna, men om de stämmer kan det här vara ett betydande steg framåt för företagets inblandning inom hälsa och fitness. Med en AI-baserad hälsotjänst kan Apple erbjuda användare en helt ny nivå av personlig anpassning, vilket möjliggör en mer effektiv och givande hälsoupplevelse.

  Om Apple lyckas skapa en tjänst som skräddarsyr träningsprogram, kostrekommendationer och sömnrutiner baserat på individuell data, kan detta bli en game-changer för många människors vardag. Håll ögonen öppna för mer information om Apples Quartz och hur den kan förändra din hälsostil.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst