• Apples AirPods tar steg mot hälsosektorn med nya funktioner

  Apples AirPods tar steg mot hälsosektorn med nya funktioner

  PUBLICERAD 2023-07-05

  Ny version av Apples AirPods kan innehålla hälsofunktioner som gör att användarna kan testa sin hörsel och mäta sin kroppstemperatur, rapporterar Mark Gurman.

  Apples populära AirPods kan snart erbjuda mer än bara toppklassig ljudupplevelse. Enligt Apple-experten Mark Gurman kommer en kommande version av AirPods att ha flera hälsofunktioner, inklusive ett hörseltest och en kroppstermometer.

  Gurman, Bloombergs redaktör och känd för sina noggranna analyser av Apple, hävdade i sin senaste utgåva av nyhetsbrevet Power On att dessa funktioner är under utveckling. Även om dessa hälsofunktioner skulle kunna föra AirPods till en ny nivå av användbarhet, varnar Gurman att de kan vara ”flera månader eller till och med år bort”.

  Om hans prognos stämmer, skulle dessa nya funktioner göra AirPods till ett multifunktionellt verktyg, inte bara för ljudunderhållning utan även för att övervaka användarnas hälsa. Detta kan signalera en betydande utveckling i Apples strategi för att integrera mer teknik för hälsotillämpningar i sina produkter.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst