• Call of the Sea - Nu gratis i Epic Store

  Call of the Sea - Nu gratis i Epic Store

  PUBLICERAD 2023-03-11

  Call of the Sea är ett förstapersons äventyrsspel som släpptes i slutet av 2020 och tar spelare tillbaka till 1930-talet där de spelar en kvinna som strandat på en ö.

  Call of the Sea är ett förstapersons äventyrsspel som släpptes i slutet av 2020. Spelet tar spelare tillbaka till 1930-talet och placerar dem som en kvinna som är strandsatt på en mystisk ö. Spelet är en blandning av gå-simulering och pussellement, med det senare som den huvudsakliga källan till interaktivitet i spelet. Det är en berättelsefokuserad upplevelse i sann Sam & Max-anda med välutvecklade karaktärer och röstskådespel som ger spelet en stark narrativ struktur.

  Som en av Epic Games gratis-spel för 2023, kan Call of the Sea vara en nischad titel som kanske inte lockar tillräckligt mycket uppmärksamhet. Men spelet har höga betyg och borde visa sig vara en värdig tillskott till de flesta spelsamlingar. För spelare som uppskattar en berättelsebaserad pusseläventyr är Call of the Sea definitivt värt att utforska.

  Fram till den 16:e mars får du Call of the Sea gratis i Epic Store, så passa på att skaffa spelet medan det inte kostar ig något.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst