• Gamla foton återkommer i IOS 17.5 uppdatering

  Gamla foton återkommer i IOS 17.5 uppdatering

  PUBLICERAD 2024-05-17

  Den senaste uppdateringen av IOS 17.5 har visat sig ha en oväntad bieffekt. Användare rapporterar att tidigare raderade foton oväntat återställs i deras enheter, vilket skapar både förvirring och oro.

  IOS 17.5, den senaste systemuppdateringen från Apple, innehåller en överraskande och kanske oroväckande egenskap: den kan återställa bilder som tidigare tagits bort. Denna upptäckt har lett till en våg av förvåning och besvikelse bland användare som plötsligt finner sina gamla foton i enhetens galleri utan deras medgivande. Detta fenomen har inte bara ställt frågor om programmets funktioner utan även om hur Apple hanterar användardata.

  Flera teknikexperter och användare har spekulerat om detta kan vara en bugg eller en oavsiktlig funktion, men hittills har Apple inte gett någon officiell förklaring. Detta lämnar många användare i en situation av osäkerhet, med frågor kring säkerheten och integriteten av deras personliga information. Det är nu en väntan på svar från Apple, som förväntas kommentera och möjligen rätta till denna oväntade funktion i en kommande uppdatering.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst