• Google Chrome snabbar upp på Android och Mac OS efter tekniska justeringar

  Google Chrome snabbar upp på Android och Mac OS efter tekniska justeringar

  PUBLICERAD 2023-04-14

  Google meddelar att Chrome-webbläsaren har blivit betydligt snabbare på både Android och Mac OS efter diverse optimeringar under huven, vilket inkluderar förbättrad cache- och minneshantering.

  Google har nyligen skrivit i ett blogginlägg att deras populära webbläsare, Chrome, nu upplever en betydande prestandaförbättring på både Android- och Mac OS-plattformar. Detta efter att viktiga justeringar har gjorts under huven, rapporterar Computer Sweden.

  Enligt Googles inlägg har Chrome förbättrats med 10 procent på de tre senaste månaderna enligt Apples jämförelseverktyg Speedometer. Detta tack vare förbättrad cache- och minneshantering, vilket bidrar till en snabbare och mer effektiv webbläsarupplevelse för användarna.

  Optimeringarna innebär att användarna kan förvänta sig en snabbare upplevelse när de surfar på webben med Chrome, oavsett om de använder en Android-enhet eller en dator med Mac OS. Dessa förbättringar kommer sannolikt att vara välkomna nyheter för miljontals Chrome-användare över hela världen, eftersom hastighet är en av de viktigaste faktorerna när det gäller en bra webbläsarupplevelse.

  Googles ansträngningar för att ständigt förbättra Chrome och dess prestanda visar företagets engagemang för att möta användarnas behov och förväntningar. Detta sätter även press på konkurrenterna, som nu måste arbeta hårdare för att erbjuda likvärdiga eller överlägsna prestanda.

  För att dra nytta av de senaste prestandaförbättringarna rekommenderas användare att uppdatera sin Chrome-webbläsare till den senaste versionen och fortsätta hålla den uppdaterad för att säkerställa bästa möjliga upplevelse.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst