• Google med alternativ till Quicksilver

  Google med alternativ till Quicksilver

  PUBLICERAD 2009-02-10

  Nu lanserar Google sitt alternativ till Quicksilver - "Google Quick Search Box for the Mac" - som har en hel del smarta funktioner att bjuda på.

  Många med mig använder sig av Quicksilver för att starta program, söka efter filer och göra andra saker i OS X. Nu lanserar Google sitt alternativ - "Google Quick Search Box for the Mac" - som har en hel del smarta funktioner att bjuda på.


  Google Quick Search Box är ett litet smart program som låter dig söka efter program, filer m.m. på din lokala dator eller på internet.


  Google Quick Search box 4 mac Screenshot Programmet är fortfarande under utveckling men har en hel del funktioner som helt klart är användbara redan nu. Bl. a. kan du lägga in dina Googlekonton och på så sätt även möjliggöra sökningar i din Gmail, Google calendar, Google Docs o.s.v.


  När det gäller sökningar på nätet så är det inte helt oväntat Googles sökmotor som används, och det verkar inte gå att ändra i dagsläget.


  Utvecklarna jobbar på att även lägga till möjligheten att skapa egna insticksmoduler och skapa egna actions för att nämna några saker.


  För att vara ett program som fortfarande är i tidig utvecklingsfas så är "Google Quick Search Box for the Mac" helt klart ett alternativ till Quicksilver, även om Googles alternativ inte har lika många funktioner ännu - men potentialen finns där.


  Betyg:
  Betyg tre

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst