• Höstens Apple-lansering kan inkludera Ipad Mini och Mac Mini

    Höstens Apple-lansering kan inkludera Ipad Mini och Mac Mini

    PUBLICERAD 2024-10-07

    Rykten tyder på att Apple planerar en produktlansering den 1 november. Nya modeller av både Ipad Mini och Mac Mini kan finnas med bland nyheterna.

    Apple ser ut att ha stora planer för den närmaste framtiden. Enligt nya rykten som först rapporterades av Bloomberg kan flera nya produkter släppas redan den 1:a november. Uppgifterna kommer från den välkända Apple-analytikern Mark Gurman som tidigare visat sig vara pålitlig när det gäller insiderinformation om Apple.

    Även om Apple själva inte har kommenterat dessa rykten spekuleras det om att uppdaterade modeller av iPad Mini och Mac Mini är några av de enheter som kan komma att lanseras. Utöver detta förväntas även nya Macbook Pro-modeller och en uppdaterad version av iMac. Exakt vilka produkter som kommer att presenteras vid det förväntade lanseringseventet är dock ännu inte bekräftat.

    Förväntningarna kring Apples produktuppdateringar är alltid höga och om dessa rykten stämmer kan vi snart få se spännande nyheter. Den 1:a november kan mycket väl bli ett datum att hålla ögonen på för alla Apple-fans och teknikentusiaster. Tills vidare återstår det att se om Gurmans förutsägelser går i uppfyllelse.

Kommentarer

  • För tillfället är kommentarer avstängda.

Mest läst