• iOS 18 gör AirPods till ett prisvärt alternativ till hörapparater

  iOS 18 gör AirPods till ett prisvärt alternativ till hörapparater

  PUBLICERAD 2024-03-14

  Apple planerar att utrusta AirPods Pro med hörselhjälpsfunktioner i den kommande iOS 18-uppdateringen, vilket kan göra dem till ett prisvärt alternativ till traditionella hörapparater.

  Enligt den senaste rapporten från Bloombergs Mark Gurman siktar Apple på att utöka AirPods Pros funktionalitet med kommande iOS 18-uppdateringen, som förvandlar dem till ett ekonomiskt alternativ till medicinska hörapparater.

  Sedan iOS 12 har AirPods inkluderat funktioner som påminner om hörapparater, där iPhone agerar mikrofon för att förstärka ljud.

  Denna innovation markerar ett stort steg för Apple inom hälso- och teknikmarknaden, vilket möjliggör tillgång till hörhjälpmedel för en bredare publik. Med planer på att introducera iOS 18 vid WWDC i juni, följt av en offentlig lansering i september, är det ännu oklart om hörselassistansfunktionen kommer vara tillgänglig för alla AirPods Pro modeller eller enbart den nyare generationen med H2-chip och Bluetooth 5.3-anslutning.

  Denna utveckling understryker Apples ambition att integrera mer hälsorelaterade funktioner i sina produkter, samtidigt som det öppnar för frågor om hur dessa funktioner kommer att jämföra sig med traditionella medicinska hörapparater. Förväntningarna är höga inför lanseringen nästa år, vilket kan förändra hur vi ser på och använder våra hörlurar för alltid.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst