• Metas Twitterutmanare Threads lanseras i USA imorgon

  Metas Twitterutmanare Threads lanseras i USA imorgon

  PUBLICERAD 2023-07-05

  Metas Twitterrival, Threads, släpps i USA imorgon torsdag. Appen, som nyligen listades i den amerikanska versionen av App Store, ses av många som det största hotet Twitter har ställts inför.

  I en spännande utveckling för sociala media-landskapet släpper Meta sin nya app, Threads, i USA på torsdag. BBC rapporterar att appen, som redan listats i den amerikanska versionen av App Store, kan visa sig vara det största hotet Twitter har ställts inför.

  Threads har varit ett hett ämne sedan den först dök upp i Googles Playbutik, dock utan någon nedladdningslänk. Nu när lanseringen närmar sig, antas det att tjänsten kommer att vara kostnadsfri.

  BBC noterar att Mark Zuckerberg, Metas VD, har en imponerande track record när det gäller att kopiera andra företags idéer och göra dem framgångsrika. Det återstår att se om Threads kommer att följa denna trend.

  Det är fortfarande oklart vilka lanseringsplaner Meta har för Threads utanför den amerikanska marknaden, men sociala media-fans över hela världen kommer utan tvekan att följa lanseringen noggrant.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst