• Microsoft avslutar Twitterstöd på Digital Marketing Center

  Microsoft avslutar Twitterstöd på Digital Marketing Center

  PUBLICERAD 2023-04-19

  Från och med 25 april upphör Microsofts stöd för Twitter på Digital Marketing Center, vilket innebär att användare förlorar åtkomst till sina Twitterkonton via plattformen.

  Microsoft har nyligen meddelat att företaget kommer att avsluta stödet för Twitter på deras annonsplattform, Digital Marketing Center (DMC), från och med den 25 april. Detta innebär att användare inte längre kommer att kunna hantera sina Twitterkonton via DMC, inklusive att skapa, schemalägga eller hantera inlägg. Dessutom kommer de inte att kunna se sina tidigare Twitterinlägg eller få insikt om engagemang på plattformen.

  Det är ännu oklart varför Microsoft fattade detta beslut, men många experter spekulerar i att det kan bero på att Twitter nyligen börjat ta betalt för tillgång till sitt programmeringsgränssnitt (API). Om detta stämmer, skulle det innebära att kostnaderna för att erbjuda Twitterintegration på DMC överstiger de eventuella fördelarna för Microsoft och deras användare.

  Detta beslut kan ha en betydande inverkan på företag och marknadsförare som använder DMC för att hantera sina sociala medier. För att förbereda sig inför förändringen rekommenderas användare att överväga alternativa lösningar för att hantera sina Twitterkonton och övervaka engagemang.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst