• Ny AI-modell GPT-4 Turbo lanseras – snabbare och smartare

  Ny AI-modell GPT-4 Turbo lanseras – snabbare och smartare

  PUBLICERAD 2023-11-07

  Open AI introducerar GPT-4 Turbo, en snabbare och mer prisvärd AI-modell som förstår både text och bilder.

  Open AI tar nästa steg i AI-evolutionen med introduktionen av GPT-4 Turbo. Vid sin utvecklarkonferens på måndagen avslöjades den nya språkmodellen, en uppgraderad version av den redan imponerande GPT-4. Denna avancerade modell presenteras i två versioner, varav den första hanterar text och är tillgänglig omedelbart. Den andra versionen, som kommer att lanseras inom de närmaste veckorna, är ännu mer banbrytande då den förstår sammanhang från både text och bilder.

  Förutom förbättrad funktionalitet har prestandan optimerats. Detta innebär att GPT-4 Turbo inte bara blir snabbare, utan också mer kostnadseffektiv än sin föregångare, vilket öppnar dörren för bredare användning. Den nya modellen är ett viktigt framsteg för Open AI och signalerar en era där avancerade AI-verktyg blir alltmer tillgängliga.

  Med GPT-4 Turbo lovar Open AI att företag och utvecklare kommer att kunna skapa ännu mer innovativa lösningar som drar nytta av AI:s förmåga att förstå och interagera med både text och visuellt innehåll.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst