• Nya Macbook Air med M3-chip nu officiell

  Nya Macbook Air med M3-chip nu officiell

  PUBLICERAD 2024-03-04

  Apple introducerar den nya Macbook Air med banbrytande M3-chip och dubbel skärmstöd. Modellen, som finns i 13- och 15-tumsutförande, börjar levereras redan denna vecka.

  Apple tog idag nästa steg i utvecklingen av sina bärbara datorer genom att offentliggöra den nya Macbook Air, utrustad med det kraftfulla M3-chipet. Denna uppdatering innebär en markant prestandaförbättring, särskilt med möjligheten att koppla till två externa skärmar – en funktion som länge efterfrågats av användare som behöver utökade arbetsytor. Den nya Macbook Air, som kommer i både 13- och 15-tumsvarianter, behåller den design som introducerades med M2-modellen, men med uppdaterad insida.

  Från och med fredag denna vecka kommer de första leveranserna att nå kunder, enligt information från Apple. Denna lansering är särskilt intressant för yrkesverksamma och kreatörer som söker efter en lätt, men samtidigt extremt kraftfull dator för mobilt arbete. Apples beslut att behålla den befintliga designen men uppgradera prestandan, visar på ett tydligt fokus på användarbehov och teknologisk innovation. Med introduktionen av M3-chipet i Macbook Air stärker Apple sin position på marknaden och möter konkurrensen med förnyad kraft.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst