• Open AI Gör Framsteg mot Ny Språkmodell baserad på Öppen Källkod

  Open AI Gör Framsteg mot Ny Språkmodell baserad på Öppen Källkod

  PUBLICERAD 2023-05-17

  Open AI förbereder lanseringen av en ny språkmodell baserad på öppen källkod, enligt källor nära The Information. Detaljerna och det specifika fokuset för modellen förblir dock okända.

  Enligt uppgifter från The Information, planerar Open AI att lansera en ny språkmodell baserad på öppen källkod. Trots brist på detaljer om det specifika fokuset för den kommande modellen, är det tydligt att utvecklingen pågår.

  Källor nära situationen har avslöjat att den nya modellen osannolikt kommer att konkurrera direkt med Open AI:s egna flaggskeppstjänst, Chat GPT. Trots detta, kommer den nya modellen utan tvekan att innebära ett betydande framsteg för företaget och deras strävan att göra AI-teknologi mer tillgänglig och transparent.

  Det är ännu oklart när Open AI planerar att offentliggöra den nya språkmodellen. Deras beslut att hålla detaljerna hemliga kan tyda på att de ännu inte har fastställt en definitiv tidsplan. Vi kommer att fortsätta att följa utvecklingen och rapportera om nya uppdateringar så snart de blir tillgängliga.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst