• Slack rullar ut AI-verktyg för alla betalande kunder

  Slack rullar ut AI-verktyg för alla betalande kunder

  PUBLICERAD 2024-04-19

  Alla betalande Slack-användare får nu tillgång till avancerade AI-verktyg som erbjuder automatiska sammanfattningar och sökfunktioner i konversationer.

  Slack har nyligen utökat tillgängligheten till sina AI-verktyg till alla betalande kunder. Dessa verktyg, som inkluderar sammanfattningar av kanaltrådar och sökfunktioner baserade på naturligt språk, är designade för att förbättra användarupplevelsen och effektiviteten i kommunikationen. Verktygen kan generera sammanfattningar av missade diskussioner och viktiga punkter, vilket underlättar för användare att hålla sig uppdaterade utan att behöva läsa igenom hela konversationstrådar.

  Dessutom erbjuder Slack nu stöd för japanska och spanska, vilket gör verktygen tillgängliga för en bredare användarbas. Företaget planerar även att integrera populära tredjepartsapplikationer i sitt AI-ekosystem, med start med en koppling till Salesforce Einstein Copilot inom kort.

  Denna expansion av AI-funktionalitet i Slack kan potentiellt förändra hur professionella team interagerar och hanterar information på plattformen, även om det återstår att se hur väl dessa verktyg kommer att tas emot av användarna.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst