• Sony sägs planera en Pro-version av Playstation 5

  Sony sägs planera en Pro-version av Playstation 5

  PUBLICERAD 2023-03-16

  Källor hävdar att Sony är på väg att släppa en Pro-version av sin populära spelkonsol Playstation 5 nästa år. Det finns ännu inga officiella uppgifter om vad som skiljer den från originalet, men en optimerad ray tracing-teknik kan vara på gång enligt tidigare rapporter.

  Enligt Insider Gaming ska Sony släppa en Pro-version av sin Playstation 5-konsol nästa år. Det är ännu oklart vad som skiljer den från originalet, men flera tidigare rapporter har nämnt att Playstationarkitekten Mark Cerny har tagit patent på en teknik för optimerad ray tracing som kan användas i konsolen. Ray tracing är en teknik som kan skapa mer realistiska ljuseffekter i spel och filmer.

  Sony har ännu inte kommenterat uppgifterna om den nya Pro-modellen, men fansen är redan ivriga att få reda på mer. Playstation 5 har varit en stor succé sedan den släpptes förra året och en uppgraderad version kan locka ännu fler spelentusiaster till att uppgradera sin konsol. Vi får vänta och se vad som händer nästa år när Playstation 5 Pro eventuellt släpps.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst