• Stora förändringar i Windows 11 24H2 med fokus på Copilot

  Stora förändringar i Windows 11 24H2 med fokus på Copilot

  PUBLICERAD 2024-04-10

  Den kommande Windows 11 24H2-uppdateringen introducerar betydande förbättringar, särskilt kring Copilot, och en större ändring i Microsoft Teams för hantering av både arbets- och personliga konton.

  Den kommande uppdateringen av Windows 11, version 24H2, väntas anlända till enheter i höst med flera nya funktioner som utlovar att förändra användarnas vardag. Framför allt stärks integreringen av Copilot, Microsofts AI-assistent, som nu kommer erbjuda fördjupad kontroll och hantering direkt från skrivbordet. Användare kan förvänta sig att enkelt aktivera funktioner som Narrator och Live Captions för förbättrad tillgänglighet, hantera systemlagring effektivare och till och med diagnostisera PC-problem direkt genom AI-fönstret.

  Ändringarna kommer också till Microsoft Teams, där en betydande uppgradering möjliggör användning av ett enda program för både arbets- och personliga konton, ett steg som förenklar digital kommunikation avsevärt.

  Utöver dessa uppdateringar har Microsoft även utvidgat Voice Clarity-funktionen till alla PC-användare, vilket använder AI-teknik för att förbättra ljudupplevelsen genom att minska eko, bakgrundsljud och efterklang i realtid. Denna funktion, som tidigare var exklusiv för Surface-enheter, kommer nu att vara tillgänglig på ett bredare spektrum av enheter och applikationer, inklusive populära plattformar som Phone Link och WhatsApp.

  För att ytterligare öka produktiviteten introducerar Microsoft Power Automate inom Windows Copilot för automatisering av repetitiva uppgifter som filhantering och e-postkommunikation. Denna utveckling visar på ett växande fokus på att integrera kraftfulla automatiseringsverktyg direkt i användarnas dagliga arbetsflöden.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst