• Super Meat Boy Forever gratis på Epic Games Store denna vecka

  Super Meat Boy Forever gratis på Epic Games Store denna vecka

  PUBLICERAD 2024-02-27

  Denna vecka erbjuder Epic Games Store spelet Super Meat Boy Forever gratis. Passa på att lägga till detta hyllade plattformsspel i din samling.

  Denna vecka har Epic Games Store ett spännande erbjudande för gamers: Super Meat Boy Forever kan laddas ner helt gratis. Spelet, utvecklat av Team Meat, släpptes ursprungligen 2019 som en tidsbegränsad exklusivitet på Epic Games PC-butik. Idag är spelet också tillgängligt på Steam, men det är genom Epic Games Store du nu kan få det utan kostnad.

  Allt som krävs är ett gratis konto på Epic Games Store för att ta del av erbjudandet. Dessutom har Epic Games bekräftat att Aerial_Knight’s Never Yield kommer att vara nästa spel ut som erbjuds gratis på plattformen.

  Super Meat Boy Forever är känt för sina utmanande nivåer och engagerande gameplay, och spelets systemkrav är lättöverkomliga för de flesta moderna datorer. Detta erbjudande ger en utmärkt möjlighet för nya spelare att uppleva ett av de mest ikoniska plattformsspelen utan att behöva spendera en krona.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst