• Test av Apple HomePod mini

  Test av Apple HomePod mini

  PUBLICERAD 2022-12-28

  Apple HomePod mini är en kompakt och smart högtalare med utmärkt ljudkvalitet och enkel integrering med Apples ekosystem.

  Vi har testat Apple HomePod mini i ett par veckor nu och är sammanfattningsvis väldigt nöjda med den.

  Först och främst måste jag säga att ljudkvaliteten är fantastisk. Basen är djup och klart definierad, medan mellanregister och höga toner är kristallklara. Jag har använt HomePod mini för att lyssna på musik, streama podcasts och använda som en smart högtalare för att styra andra enheter i mitt smarta hem, och den har presterat bra i alla dessa scenarier.

  En annan stark poäng med HomePod mini är dess integrering med Apples ekosystem. Med Siri som röstassistent kan jag enkelt styra HomePod mini med min röst eller genom att be den att göra olika uppgifter, som att spela musik från Apple Music eller att ställa in en väckning. Dessutom kan jag enkelt lägga till fler HomePod mini-enheter i mitt hem för att skapa en stereo- eller multirumsljudupplevelse.

  Det enda jag kan klaga på med HomePod mini är att den inte har en anslutning för 3,5 mm hörlurar, så om jag vill använda den med mina gamla hörlurar måste jag använda en adapter. Detta är dock inte särskilt störande, eftersom jag huvudsakligen använder HomePod mini med min iPhone och mina trådlösa hörlurar.

  Sammanfattningsvis är Apple HomePod mini en fantastisk smart högtalare med utmärkt ljudkvalitet och enkel integrering med Apples ekosystem.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst