• Twitter börjar visa antal visningar per inlägg

  Twitter börjar visa antal visningar per inlägg

  PUBLICERAD 2022-12-23

  Twitter kommer att börja visa antalet visningar för vanliga inlägg på plattformen.

  Twitter kommer snart att börja visa antalet visningar för vanliga inlägg på sin plattform, enligt The Verge. Tidigare har endast videoklipp haft en visningsräknare, men nu kommer även antalet visningar av vanliga textinlägg att visas. Detta meddelades av Twitters ägare Elon Musk tidigare i december. Enligt Mobile Syrup har det redan tidigare varit möjligt att se antalet visningar av inlägg, men endast via analysfliken. Denna nya funktion kommer att ge användare en tydligare bild av hur många som har sett deras inlägg, vilket kan vara användbart för både personer och företag som vill mäta sin räckvidd på plattformen.

  Denna nya funktion på Twitter kan vara en intressant utveckling för användare av plattformen, både för privata personer och för företag. Det kan hjälpa användare att få en bättre uppfattning om hur många som har sett deras inlägg, och kan därför vara användbart för att mäta sin räckvidd på plattformen. För företag kan detta vara speciellt intressant, eftersom det kan hjälpa dem att få en bättre uppfattning om hur många som har sett deras annonser och marknadsföringskampanjer på Twitter.

  Det är också viktigt att notera att denna nya funktion bara gäller för vanliga inlägg, och inte för videoklipp. Videoklipp på Twitter har redan en visningsräknare, så det är möjligt att få en uppfattning om hur många som har sett dem. Men med denna nya funktion kommer användare nu även att kunna se antalet visningar för vanliga textinlägg, vilket kan ge en mer heltäckande bild av hur många som har sett deras inlägg på plattformen.

  Twitters ägare Elon Musk meddelade tidigare i december att den här funktionen skulle vara på väg, och det verkar som att den nu har implementerats. Det är ännu oklart när den här funktionen kommer att bli tillgänglig för alla användare, men det ryktas att den kan vara på gång inom de närmsta veckorna.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst