• Twitter drabbat av omfattande driftstörningar under natten

  Twitter drabbat av omfattande driftstörningar under natten

  PUBLICERAD 2022-12-29

  Tusentals Twitteranvändare runt om i världen har drabbats av stora driftstörningar under natten mot torsdagen. Än så länge har Twitter inte kommenterat vad som orsakat problemen, eller hur omfattande de har varit.

  Tusentals Twitteranvändare runt om i världen har drabbats av stora driftstörningar under natten mot torsdagen enligt Engadget. Än så länge har Twitter inte kommenterat vad som orsakat problemen eller hur omfattande de har varit. Enligt Downdetector har strax under 11 000 personer rapporterat om problem med tjänsten under natten.

  Driftstörningarna har främst påverkat webbversionen av Twitter, även om det också har rapporterats om problem med appen. Många har haft svårt att komma åt tjänsten och har fått olika felmeddelanden när de försökt logga in eller använda den.

  Det är fortfarande oklart när problemen kommer att vara helt åtgärdade, men Twitter har sagt att de jobbar på att lösa dem så snart som möjligt. Driftstörningar på sociala medier är vanligt förekommande, men det här är inte första gången som Twitter drabbats av omfattande problem. Tidigare har tjänsten haft problem med hackningar, spam och andra tekniska problem.

  Twitter är en av de mest populära sociala medierna i världen och används av människor över hela världen för att dela nyheter, kommunicera med vänner och följa kändisar och företag. Driftstörningarna har därför påverkat många människor och företag världen över, och det är viktigt att problemen löses så snart som möjligt så att användarna kan återgå till att använda tjänsten som vanligt.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst