• Windowsanvändare får lösning på startmenuproblem

  Windowsanvändare får lösning på startmenuproblem

  PUBLICERAD 2023-07-01

  Efter månader av arbete rullar nu Microsoft ut en uppdatering för att lösa problemet med startmenyn som påverkat flera Windowsanvändare

  Microsoft har äntligen löst den länge pågående buggen som orsakade problem med startmenyn på flera Windowsanvändares datorer. Enligt rapporter från Bleeping Computer kommer företaget att automatiskt installera uppdateringen som åtgärdar buggen under nästa veckas uppdateringstisdag.

  Sedan i januari har Microsoft arbetat på en lösning för att rätta till problemet. Det är ett välkommet besked för de många användare som har stött på problem med startmenyn. Felrapporter har inkluderat allt från icke-responsivitet till oförutsägbara beteenden.

  Genom att införa denna uppdatering stärker Microsoft sitt åtagande att förbättra användarupplevelsen för alla Windowsanvändare. Denna åtgärd är en tydlig signal om att företaget är snabbt att agera när problem upptäcks, vilket är avgörande för att bibehålla förtroendet hos användarna och för Microsofts fortsatta framgång på marknaden.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst