• Wolfenstein: The New Order - Gratis i EPIC Store

  Wolfenstein: The New Order - Gratis i EPIC Store

  PUBLICERAD 2022-12-23

  Upplev Wolfenstein: The New Order, nu helt gratis i EPIC Store

  Upplev spelet som definierade den moderna Wolfenstein-upplevelsen med Wolfenstein: The New Order. Det här spelet är det första i Wolfenstein-serien från svenska utvecklaren MachineGames, och det har haft mycket framgång med id Softwares revolutionerande FPS från 1992. Det här spelet från 2014 har en Metascore på runt 80 oavsett plattform, men det är det senaste spelet i serien, Wolfenstein II: The New Colossus från 2017, som har den högsta poängen på 88 poäng.

  Wolfenstein: The New Order utspelar sig i en alternativ värld där nazisterna vann andra världskriget och styr världen med avancerad teknik. Spelarna tar sig an rollen som B.J. Blazkowicz, en amerikansk soldat på uppdrag att ta ner nazi-regimen. Spelet har snabbt FPS-spel och en gripande berättelse som håller spelaren engagerad från början till slut.

  En av de mest framträdande funktionerna i Wolfenstein: The New Order är användningen av alternativa historier och tidslinjer. Under spelets gång möter spelarna olika versioner av karaktärer och händelser, vilket lägger till en intressant nivå av komplexitet i berättelsen. Spelet har också en mängd olika vapen och förmågor, vilket ger spelarna möjlighet att närma sig varje situation på sitt eget sätt.

  Förutom huvudkampanjen innehåller Wolfenstein: The New Order också en multiplayer-läge som låter spelarna tävla mot varandra i olika lägen. Multiplayer-läget är snabbt och actionfyllt, och det lägger till en ny nivå av replay-värde till spelet.

  Sammanfattningsvis är Wolfenstein: The New Order ett måste för fans av FPS-spel och de som söker en unik och immersiv spelupplevelse. Även om spelet kanske inte har den högsta poängen i serien är det fortfarande definitivt värt att kolla in för sin gripande berättelse och spännande gameplay. Användningen av alternativa historier och tidslinjer lägger till en fräsch vinkling på serien, och den breda mängden vapen och förmågor tillåter spelarna att närma sig varje situation på sitt eget sätt. Oavsett om du är en långtidfan av Wolfenstein-serien eller ny i franchise, kommer Wolfenstein: The New Order garanterat ge en oförglömlig spelupplevelse.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst