• Ny iMac med kraftfull M3-chipp på väg

  Ny iMac med kraftfull M3-chipp på väg

  PUBLICERAD 2023-03-09

  Ny iMac med kraftfull M3-chipp på väg att lanseras under andra halvan av 2023 enligt Apple-expert.

  Enligt Mark Gurman, en välrenommerad Apple-expert på Bloomberg, är en ny version av Apples datormodell iMac med en kraftfull M3-chipp under skalet på väg att lanseras under andra halvan av 2023. Den nya datorn ska ha samma 24-tumsskärm som den senaste versionen av iMac som släpptes tidigare. Massproduktionen av den nya modellen förväntas starta om tre månader.

  Gurman hävdar också att Apple arbetar på två andra bärbara datorer, en ny 15-tumsversion av MacBook Air och en MacBook Pro med ett M2 Ultra-chipp. Detta stärker Apples ställning som en ledande kraft inom datorbranschen och visar deras strävan efter att leverera högkvalitativa produkter till sina kunder.

  Enligt rykten kommer den nya iMac-datorn att ha förbättrad prestanda och snabbare hantering av avancerade applikationer och tunga arbetsbelastningar. Apple har länge varit känt för att använda högpresterande och specialdesignade chipp i sina produkter, vilket ger dem en fördel gentemot andra datorer på marknaden.

  De nya modellerna av MacBook Air och MacBook Pro förväntas också ha förbättrad prestanda och batteritid, vilket kommer att göra dem till en populär produkt bland yrkesverksamma och studenter som behöver en bärbar dator för att utföra krävande uppgifter.

Kommentarer

 • Artikeln publicerades för mer än 30 dagar sedan och går därför inte längre att kommentera.

Mest läst